Blog


Smartphone ringlys

Skrevet af 01:36 i Blog, Gadgets | Kommentarer lukket til Smartphone ringlys

Smartphone ringlys

Smartphone ringlys

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker gadgets! Især smartphone kamera gadgets. Derfor ærger det mig lidt, at man ikke kan købe ringlys til sin smartphone. Jeg prøvede ellers at søge på Amazon og E-bay, men ingen resultater.

Da jeg så googlede det, fandt jeg denne hjemmeside her, som viser, hvordan man nemt selv kan lave sit eget ringlys ved hjæp af en telt lampe, noget velcro og et cover passende til sin smartphone. Jeg købte så noget velcro og et telt-lys til omkring 40 kr. som I kan se her og havde i forvejen et cover.

 

IMG_9830 2IMG_9832 2

Velcroen klippede jeg til, så det passede coveret og ringlyset.

 

IMG_9836 2 IMG_9838 2

Klistrede velcroen på coveret og på bagsiden telt-lyset.

 

IMG_9843 2

IMG_9846 2

Og voilà! Ringlys til din smartphone!

18 x zoom iPhone-telelinse

Skrevet af 01:12 i Gadgets | Kommentarer lukket til 18 x zoom iPhone-telelinse

18 x zoom iPhone-telelinse

18 x zoom iPhone-telelinse

00_Linse

Jeg har i dag hentet en pakke på posthuset med en telelinse til min iPhone, som jeg har bestilt over E-Bay. I kan se den her (håber linket er korrekt). Jeg har testet den og synes den er rigtig god. Man kan med en telelinse finde mange flere spændende motiver og især når det er med 18 x zoom!

Der er dog en del støv på, som jeg ellers har prøvet at fjerne. Ved ikke helt om det er noget, der er til at fjerne. Det er godt, der medfølger et stativ med, da der med så meget zoom, nemt kan komme rystelser. Der medfølger også en lille pose – jeg forstår dog ikke, hvorfor posen er for lille til at have linsen i.

 

Her er nogle eksempler på billeder med og uden telelinsen:

Den-anden-side

 

Fra-arbejdet

 

Mod-byen

 

 

 

Vine

Skrevet af 04:46 i Apps | Kommentarer lukket til Vine

Vine

icon_340

Hvis du ofte har noget tid, hvor du ikke ved, hvad du skal give dig til, eller hvis du bare vil godt underholdes – så er Vine app lige noget for dig. Den viser små klip på kun 6 sekunder, men det er alligevel lang tid nok, til at fortælle en lille “historie”. Du kan også selv springe ud i at “klippe-klistre” og være kreativ med at optage små klip.

 

 

 

Nyt design

Skrevet af 06:58 i Blog | 0 kommentarer

Nyt design

Jeg har nu valgt at lave nyt design med WordPress, som jeg også tilbyder mine kunder, da det giver utrolig mange muligheder. Jeg håber at I kan lide det?

Skærmbillede 2014-08-27 kl. 20.47.44