Visuel identitet


Visuel identitet og designmanual

Har du tænkt på, hvordan din virksomhed bliver opfattet udadtil? Skal din virksomhed tages seriøst, så er det ikke ligegyldigt, at have grafik, der signalere kvalitet. Du skal også overveje, om virksomhedens visuelle identitet passer sammen med jeres vision.

Jeg tilbyder alt inden for visuel identitet – ligefra logo og farvekombinationer til hjemmesider, og udarbejder gerne en designmanual. En visuel identitet skabes ud fra forskellige grafiske elementer såsom logo, fonte, farver og andre grafiske elementer, der bliver brugt i sammenhæng med alle publikationer.

Det er vigtigt at den røde tråd går igen på alle markedsføringspublikationer for at skabe genkendelighed. Hvis der er flere, der skal sidde med markedsføringen, er det rart, at der er klare retningslinier for, hvordan markedsføringen for samme virksomhed skal se ud.

 


 

 

Farver

Jeg går meget op i at finde den rette farvekombination til at ramme et bestemt udtryk. Jeg har en god farveforståelse og tænker meget over, hvad farver bliver associeret med.

Målgruppe og budskab

Igennem mine uddannelser, har jeg fået en større forståelse for at rammen et bestemt målgruppe og opbygge designs, som passer til et bestemt budskab.