Webdesign


Webdesign

Forestil dig, at du kommer ind på en rigtig grim og uoverskuelig hjemmeside – det der oftest sker, er at du forlader hjemmesiden hurtigt igen. Tværtimod hvis du kommer ind på en rigtig flot og indbydende hjemmeside, er du sandsynligt mere tilbøjelig til at ville se mere.

Æstetisk webdesign hander ikke kun om, at noget er smukt, det handler om at give brugeren en oplevelse, hvor de får lyst til at se mere og får et indtryk af, der ligger noget seriøst bag hjemmesiden. Det er rigtig vigtigt, at opbygge et intuitivt og brugervenligt design, så brugeren ikke bliver tvunget til,

at skulle til at tænke over, hvordan hjemmesiden bruges eller hvor informationerne befinder sig. Jeg opbygger et design, som er tilpasset til målgruppen og hjemmesidens budskab. Det skal være nemt for brugeren af hjemmesiden at navigere rundt, uden at blive forvirret.

 


 

Profesionelle CMS templates

Jeg tilbyder gerne at lave design til CMS – dvs. at når designet er færdigt, kan I uden at have større forståelse for at lave hjemmesider, nemt gå ind og redigere og indsætte tekst og billeder. Jeg tilbyder også gerne at give en lille oplæring i brugen af CMS.

Men ellers kan jeg også opbygge hjemmesider fra bunden uden CMS. Jeg abonnere på Elegant Themes (WordPress CMS), hvor du frit kan vælge imellem de mange skabeloner, som jeg så kan sætte op for dig og tilpasse din stil og sætte billeder og tekst ind.

SEO

SEO står for Searching Engine Optimizing, altså søgemaskineoptimering på dansk, som udgør ting, der kan gøres for at forbedre chancen for at få så mange besøgende på ens hjemmeside som muligt. Jeg kender »tricksene« bag, for at få din hjemmeside højere op i en søgning.